Pixels&Posters
creatieve vormgeving & persoonlijk ontwerp
Pixels

Pixels

Dierbare momenten legt iedereen graag vast. Met veel plezier kijken we terug op vakanties, feesten en partijen, naar foto’s van de kinderen en op menig schoorsteenmantel staat een mooie foto van familieleden. 

Beelden die we graag zien van mensen of momenten die ons dierbaar zijn.

 

   

Pixels&Posters verzorgt voor u uw fotoherinneringen. Niet in een studio, maar gewoon bij u op locatie. Misschien kiest u voor uw vertrouwde omgeving waar u zich prettig voelt; vooral kinderen fotograferen mooi als ze lekker aan het spelen zijn in het speeltuintje om de hoek. Of heeft u een speciale locatie in gedachten; Pixels&Posters bekijkt voor u de mogelijkheden.

 

Uw foto’s kunnen bewerkt worden naar wens. Denk aan sephia, zwart-wit of pop-art. Er zijn vele mogelijkheden. Belangrijk is dat het bij u past. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de jaarlijkse schoolfoto’s. Meestal worden deze standaard genomen met een blauwe achtergrond. Bestaande foto’s worden “gepimpt” tot kinderkunst met een vrolijke, kleurrijke achtergrond.

 

Alle foto’s en bestanden krijgt u digitaal in eigen bezit. U heeft zelf volledig copyright. Zo kunt u zelf bepalen hoe en waar u uw beelden wilt gebruiken en heeft u volledige regie over afdrukken en andere verwerkingen. 

Vindt u dit toch teveel rompslomp dan verzorgt Pixels&Posters voor u de afdrukken en verwerkingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 Reacties

Pagina<<<181920
deliaspub op 07-09-2019 05:17
air jordan 6 gs 2016 apk deliaspub http://www.deliaspub.com/
Pagina<<<181920
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld